Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > / FETHİYE TARIM, TARIM EKİPMANLARI VE SERACILIK İHTİSAS FUARI

/ FETHİYE TARIM, TARIM EKİPMANLARI VE SERACILIK İHTİSAS FUARI

Bu yıl Altıncısı yapılan 2016 AGRİTECH FETHİYE TARIM, TARIM EKİPMANLARI VE SERACILIK İHTİSAS FUARI 20-23 Nisan tarihleri arasında Fethiye Karaçulha Fuar ve Sergi Alanında ziyaretçileriyle buluştu. Fuara Bölgemizin tarım alanındaki çalışmalarına hitaben birçok tarımsal firma stantlarında ziyaretçilerine yeni ürünlerini tanıttılar. Fuarın ilk günüden itibaren Seydikemer Ziraat Odası Başkanlığı olarak bize ayrılan standımızda misafirlerimize odamızın faaliyetleri, amaçları, günümüz koşullarında çiftçilerimizin sorunları ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Genç Çiftçilere 30.000TL Hibe konusunda Oda Başkanımız Muhsin GÜMÜŞ ve Oda Personelleri gerekli bilgileri vererek çiftçi ve ziyaretçilerimizi aydınlattılar.

Dört gün süren fuarda ilk günden itibaren Muğla Valimiz Amir ÇİÇEK başta olmak üzere Seydikemer Kaymakamı Muammer KÖKEN, Fethiye Kaymakamı Ekrem ÇALIK, Tarım İl Müdürümüz ve Belediye Başkanlarımızda standımızı ziyaret etmişlerdir.

Fuarın son günüde Kabaağaç Mahallemizde Örtü Altında Karpuz yetiştiriciliği yapan Mehmet İLHAN’ ın yetiştirdiği sezonun ilk karpuzu standımızda sergiledikten sonra kesilerek ziyaretçilerimize ikramda bulunulmuştur.