Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ ÇİFTÇİLERİYLE BERABER KUTLADI

SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ ÇİFTÇİLERİYLE BERABER KUTLADI

Seydikemer Ziraat Odası 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Tüm Şehitlerimiz ve ebediyete uğurladığımız Çiftçilerimizin ruhuna Kuran okutup, Eşen Mahallesinde Keşkek ve Lokma ikramında bulunarak kutladı.
Etkinlik sabah saat 10.00 da Eşen mahallesinde Şehit Adnan ERGEN’in ailesine ziyaretle başladı.Şehidimizin mezarı başında okunan Kuran ve dualardan sonra Eşen Mahalle merkezinde keşkek ve lokma ikramıyla devam etti. Etkinliğimize Mahalle Muhtarlarımız ve çiftçilerle birlikte Eşen eğitim kurumlarından da öğrencilerimizin yanısıra, Seydikemer ilçesi daire amirleri, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Fethiye  Kaymakamımız   sayın Ekrem Çalık da iştirak etmişlerdir.
Oda Başkanımız Sayın Muhsin  GÜMÜŞ ;  bu yıl ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle “14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ” nü  bu tür kutlanmasını uygun gördüklerini, Çiftçilerimizin ekonomik anlamda da çok iyi bir yıl geçirmediklerini, Genç çiftçilerimize verilecek olan 30.000 Tl hibe kredisinin iyi bir uygulama olduğunu fakat bu uygulamadan daha çok sayıda Genç Çiftçi kardeşlerimizin faydalandırılmasın tarımımızın geleceği için çok önemli olduğunu belirterek etkinliğimize katılan başta Fethiye Kaymakamımız sayın Ekrem Çelik olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.