Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI GÜREŞ SPORUNA DESTEK OLUYOR

SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI GÜREŞ SPORUNA DESTEK OLUYOR

Oda faaliyetlerini üyelerine en güzel şekilde sunmayı hedefleyen ve üyelerin memnuniyeti ile büyük ölçüde gerçekleştiren Seydikemer  Ziraat Odası  2018 yılında Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu kararı ile kurulalı henüz 2 yıl olmasına rağmen ata sporumuz yağlı güreşte katıldığı müsabakalarda büyük başarılar kazanan SEYDİKEMER GÜREŞ İHTİSAS KULÜBÜ sporcularına Eşofman ve Tişört yaptırma kararı alarak sporcuların başarılarına bir nebze de olsa  Giyim Sponsoru olarak katkıda bulunmayı hedeflediler.

Seydikemer güreş ihtisas kulübü 2015 yılında

Tarihi Elmalı Güreşlerinde

Teşvik 2 boyunda Erman Özdemir 1.ci

2016 yılında tarihi kırkpınar Güreşlerinde Teşvik 2 boyunda Mustafa Ali Çıldani 1.ci

2016 yılında tarihi elmalı Güreşlerinde Ayak Boyunda Selman Özdemir 1.ci

2017 yılında tarihi kırkpınar Güreşlerinde Minik 1 boyunda Osman Nuri Çıldan 1.ci

2017 tarihi kırkpınar Güreşlerinde Minik 2 boyunda Muhammet Enes özcan 2.ci

2017 tarihi kırkpınar Güreşlerinde Tozkoparan Boyunda mustafa Ali Çıldan 3.cü

2017 tarihi kırkpınar Güreşlerinde Ayak Boyunda Erman özdemir 5 ci

olmuşlardır.

2018 yağlı güreş sezonunun başlamasıyla beraber Sırasıyla

Antalya- Demre , Antalya- Finike ,  İzmir Aliağa , Antalya-Kumluca,Konya- Seydişehir, İstanbul- Kağıthane , Antalya- Manavgat ,  Muğla- Köyceğiz,  Manisa- Akhisar, Çanakkale  Güreşlerine katıldılar ve  bütün güreşlerden madalyalarla dönerek başarıları devam etmekte ve Seydikemer İlçemizi en iyi şekilde temsil  etmektedirler.

Yaptıkları spor sayesinde hem akranlarına örnek olmakta hem de Ata Sporumuz Güreşin genç nesillere sevdirilmesine ve aktarılmasına vesile olmaktadırlar. Günümüz şartlarında spora yönelen ve kötü alışkanlıklardan uzak kalan ve bıranşlarında başarılı olan bu gençlerin ödüllendirilmesi, diğer gençlere de örnek olması amacıyla SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI tarafından bu sponsorluğun üstlenildiği ODA Başkanı Muhsin Gümüş tarafından belirtilerek, Sporcularımızın başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.