Seydikemer Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > Kaymakam Haktan GÖKÇEKUYU Odamızı Ziyaret Etti

Kaymakam Haktan GÖKÇEKUYU Odamızı Ziyaret Etti

Seydikemer Kaymakamı Haktan GÖKÇEKUYU odamıza ziyarette bulundu. Kaymakamımızı, başkanımız Muhsin Gümüş ve oda meclis üyelerimiz karşıladı. Bu ziyaret kapsamında ilçemiz Seydikemer’in tarımsal konuları konuşuldu.

 Odamız toplantı salonunda yapılan ve oda meclis üyelerimizin de katıldığı toplantıda başkanımız Muhsin Gümüş ilçemiz tarımının mevcut durumunu ve taleplerimizi içeren bir sunum yaptı ve Kaymakamımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Ayrıca bu sunumda odamızın ilçemize kazandırdığı yeni tohumluk çeşitler ve ilçemizin örtü altı ve açık alan yetiştiriciliği hakkında tarım danışmanlarımız  Meryem Karaburun ve Arif Demirci kaymakamımız Haktan Gökçekuyu’ya bilgiler verdi.  

 Kaymakamımız Haktan Gökçekuyu yapılan bu çalışmalardan ve odamızın faaliyetlerinden memnuniyetini, Seydikemer ilçesinde tarımın her geçen gün  çeşitlilik kazanarak büyüdüğünü, yatırımcıların ilgi gösterdiğini, tarıma yatırım yapacak büyük işletmecileri ilçemize beklediklerini dile getirdi.

 

Ziyaret sırasında Seydikemer ve Fethiye İlçelerimizdeki Domates üreticilerinin ve Muğla ilimizdeki diğer çiftçilerimizin sorunlarından bahsedildi ve hazırlanan kitapçıklar Kaymakamımız Hakan Gökçeyu ve daha sonraki ziyaretlerimizde  İlçemizdeki Siyasi Parti İlçe Başkanlıklarına bulundukları ortamlarda sorunlarımızın çözümüne yardımcı olmaları dileğiyle ulaştırıldı.