Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI ÜYELERİ ANTALYA TARIM FUARINDA

SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI ÜYELERİ ANTALYA TARIM FUARINDA

SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI ÜYELERİNİ

GROWTECH EURASIA-2017 ANTALYA TARIM FUARINA GÖTÜRDÜ

Fuarların tarımsal faaliyetlerdeki destekleyici ve yeniliklere yol gösterici faaliyetler olduğunu kabul eden SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi 200    üyesini  Fuara götürdü. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Başkan Muhsin GÜMÜŞ: “Fuarların tarımsal üretime yaptığı katkı her fuar dönüşü edindiğimiz tecrübe ve intibalara göre olumlu olmuştur. Ülkemizde yapılan fuarlarda da bir önceki yıla göre büyük gelişmeler olmaktadır. Bu nedenle, Odamıza en yakın İl de yapılan GROWTECH EURASIA-2017 ANTALYA ULUSLARARASI TARIM FUARINA  üyelerimizin katılımı bizim için büyük önem arz etmektedir.

SEYDİKEMER ilçemiz Muğla ilinin tarımsal alan ve üretimde çeşitlilik anlamında en gelişmiş ilçesidir. Özellikle Örtüaltı, Hayvancılık, Yem Bitkileri, Hububat ve Meyvecilik tarımı üreticilerimiz tarafından yoğun olarak yapılmaktadır. Dolayısıyla 19.700 dekar Örtü altı tarımı yapılan ilçemiz için Antalya Tarım Fuarı mutlaka ziyaret edilmesi gereken fuarlar içinde 1. Sırada yeralmaktadır. Oda olarak her yıl farklı çiftçilerimizin fuarı odamız aracılığı ziyaretini önemsiyoruz. Bu konuda Oda Yönetim Kurulu ve Oda Meclisi üyelerimiz de hemfikirdirler. Fuarı ziyeret eden her çiftçimiz yeni bir şeyler öğrenmekte, tarımdaki son gelişmeleri ve teknolojileri yerinde görmekte, gördüğü bu gelişmeleri işletmesine yansıtmaya çalışmaktadır. Bu sonucu elde ettiğimiz anda Odamızın da Fuarları ziyaret amacı gerçekleşmektedir. Bu nedenle, hem fuar gezilerimiz hem de diğer tarımsal gezi ve incelemelerimiz kaynaklarımızın imkanları ölçüsünde Odamızca yapılmaya devam edecektir.” Şeklinde açıklamalarda bulunmuştur.

Tarım Fuarına Seydikemer Ziraat Odası tarafından Danışmalık hizmeti verilen çiftçilerde davet edilmiş ve Tarım Danışmanları Meryem Karaburun ve Arif Demirci tarafından bilgilendirmeler yapılmıştır.