Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > Bakanlık Yetkililerinden Ziraat Odasına Ziyaret

Bakanlık Yetkililerinden Ziraat Odasına Ziyaret

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim Yayım Daire Başkanı Ali Gül, Bakanlık Proje Koordinatörü Selahattin Dal ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak ve Seydikemer Tarım ve Orman ilçe Müdürü Deniz Aydın Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş'ü ziyaret ettiler.

Başkan Gümüş çiftçilerin sorunlarını ve yapılması gereken çalışmaları Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim Yayım Daire Başkanı Ali Gül'e aktardı. Seydikemer Ziraat odasının yaptığı faaliyetler hakkında da bilgilere aktaran Oda Başkanı Gümüş, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim Yayım Daire Başkanı Ali Gül, Bakanlık Proje Koordinatörü Selahattin Dal ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek  Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş'e ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.