Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > Başkan Gümüş'ten Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Gümüş'ten Muhtarlar Günü Mesajı

Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Gümüş mesajında şu ifadelere yer verdi; Demokrasi kültürümüzün ilk basamağını teşkil eden muhtarlık müessesesi, millet iradesiyle devletin şefkat elinin kesiştiği noktayı temsil etmektedir. Bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, bir kamu görevlisi olan muhtarlarımız vatandaşa en yakın hizmeti veren, onların sorunlarını dile getirmelerine yardımcı olan, çözüm bulan ve yol gösteren bir makamı temsil etme özelliği taşımaktadır. Yani muhtarlarımız, vatandaşlarımıza kaliteli, verimli, etkili, kamu hizmeti sunma, vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltme, refah seviyelerini arttırma hedefi doğrultusunda çalışmaktadırlar.Vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmeti mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.