Seydikemer Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > Seydikemer'de Çiftçilere Yerinde Hizmet Devam Ediyor

Seydikemer'de Çiftçilere Yerinde Hizmet Devam Ediyor

Seydikemer'de Çiftçilere Yerinde Hizmet Devam Ediyor

Traktör Ve Motorsiklet Vizelerinin  mahallelerde yapılma işlemi Mart ayında da devam edecek.

Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş çiftçilere kolaylık sağlanması açısından vizelerin mahallelerde yapılmasına devam edildiğini söyledi.


Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, çiftçiler için mesai harcamaya devam ediyor. Her fırsatta çiftçilerin sorunlarını dile getirerek çözüm noktasında da çalışmalar yapan Gümüş, traktör ve motosiklet vizelerinin devam edeceğini söyledi.

Başkan Gümüş açıklamasında:  Odamız kurulduğu 2014 yılından beri Traktör vizelerinin mahallelerde yapılması çiftçilerimizin yüzünü güldürmüş ve çiftçilerimize büyük kolaylıklar sağlamıştır. Bu uygulama devam edecek ve çiftçilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Yoğunluk sebebiyle traktör muayeneleri yaptıramayan çiftçilerimiz için mahallelerimizde bu hizmet yine yapılacak. Seydikemer Ziraat odası olarak kuruluştan beri Çiftçilerimizin mahallelerine giderek hizmet veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.  Muğla TÜVTÜRK  yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde 2024 yılında yine bazı mahallelerimize gezici muayene aracı ile traktör ve motorsiklet muayene hizmeti verileceği belirtilmiştir. Mart ayında Seydikemer ilçemizde yine traktör vizelerimiz yapılacaktır. 25 Mart 2024 pazartesi Karadere Mahallesi, 26 Mart 2024 salı Eşen Mahallesi, 27 Mart 2024 Çarşamba Ören Mahallesi, 28 Mart 2024 Perşembe yaka Mahallesi, 29 Mart 2024 cuma Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılacaktır.dedi.

Başkan Gümüş açıklamasının devamında;  Çiftçilerimizin belirlenen günlerde mahallelerinde muhtarlarımızla iletişime geçsinler ve randevularını alsınlar. Çiftçilerimiz tüm sorunlarını sıkıntılarını bizlerle paylaşırlarsa bizlerde çözülmesi için gerekli tüm çalışmaları yapmaya gayret ederiz.   Bizlere her zaman destek veren tüm muhtarlarımıza ve tüm kurumlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum, dedi.  Haber: Zekeriya ŞAHİN