Seydikemer Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > Gümüş Çiftçilerin Sorunlarını Anlattı

Gümüş Çiftçilerin Sorunlarını Anlattı

Gümüş Çiftçilerin Sorunlarını Anlattı

Genel Başkan Bayraktar Çiftçilerin sorunlarını Başkan Gümüş’ten  dinledi.

Bayraktar, domates üreticilerinin ihracat ve pazarlama sorunları hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere Antalya, Mersin ve Muğla illerindeki Ziraat Odası Başkanlarından bilgi aldı.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, domates üreticilerinin ihracat ve pazarlama sorunları hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere Antalya, Mersin ve Muğla illerindeki Ziraat Odası Başkanlarından bilgi aldı.

Görüşmeye katılan Seydikemer, Akdeniz, Demre, Erdemli, Fethiye, Gazipaşa, Kaş, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa, Ortaca, Silifke, Serik Ziraat Odalarının Başkanları Bayraktar’a Domates ihracatında son bir ayda yaşanan olumsuzluklarla ilgili bilgi verdi.

Oda Başkanımız Muhsin Gümüş de görüşmeye katılarak İlçemiz ve Muğla ilinde Örtü Altı Tarımında yaşanan domates üreticilerinin ihracat ve pazarlama sorunları hakkında Genel Başkanımız Ş.Şemsi Bayraktar'a bilgi aktardı ve çözümüne yardımcı olmalarını talep etti. Görüşmeden sonra açıklama yaparak;  Sayın Genel Başkanımız Şemsi Bayraktarı  Domates üreticilerimizin sorunları hakkında bilgilendirdik. İnşallah kısa sürede ihracat sorunumuz çözüme ulaşır. Uğraşılarından dolayı teşekkür ederiz, dedi.