Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > İLİMİZE YENİ ATANAN VALİ TARAFINDAN ODAMIZ ZİYARET EDİLDİ

İLİMİZE YENİ ATANAN VALİ TARAFINDAN ODAMIZ ZİYARET EDİLDİ

Seydikemer  Ziraat Odası Muğla valisi Orhan Tavlı, Seydikemer kaymakamı Ahmet Güneri  ve Seydikemer  Belediye başkanı  Yakup Otgöz  tarafından ziyaret edildi.  Pandemi koşullarına uygun olarak  gerçekleştirilen ziyarette Oda başkanımız Muhsin Gümüş tarafından  valimiz Orhan Tavlı’ya  oda faaliyetleri ve odamız şirketi hakkında bilgiler verildi. Uygulama  tarlamızda  bu sezon yapılacak ekimlerle ilgili olarak da bilgi aktarıldı.

Seydikemer Ziraat Odası Başkanı  Muhsin Gümüş; Sayın valimiz Orhan Tavlı ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini  belirttiler. Valimiz  Orhan Tavlı odamız ve şirketimizin  çalışmalarının  ve başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.