Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > Bayraktar, Seydikemer Ziraat Odası’nı ziyaret etti

Bayraktar, Seydikemer Ziraat Odası’nı ziyaret etti

-Bayraktar, Seydikemer Ziraat Odası’nı ziyaret etti…

Genel Başkanımız Ş. Şemsi BAYRAKTAR odamızı  ve ilçemizdeki  tarımsal işletmeleri ziyaret etti.Çiftçilerimizin dertlerini dinledi.Sn genel Başkanımıza ilçemize ve odamıza yaptığı bu ziyaretlerden dolayı çiftçilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Seydikemer/Muğla - 06.12.2019 - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş’ten Oda çalışmaları hakkında bilgi alan Bayraktar, Zirotar A.Ş. tarımsal ürün şirketi mağazası ile fidanlığı gezdi.

Oda ziyaretine TZOB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bahadır Sezgin, Muğla Ziraat Odaları’nın başkanları, Seydikemer Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, çiftçiler de katıldı.