Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > SAADET PARTİSİ GURUP BAŞKANINDAN ODAMIZA ZİYARET

SAADET PARTİSİ GURUP BAŞKANINDAN ODAMIZA ZİYARET

Saadet Partisi Grup Başkanı Muğla Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş'ü ziyaret etti.

SAADET PARTİSİ GURUP BAŞKANINDAN ODAMIZA ZİYARET

Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Selçuk Özdağ'a Seydikemer'de tarımın sorunları ve çözümleri üzerine hazırladığı dosyayı teslim etti.

Saadet Partisi Grup Başkanı Muğla Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş'e yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş'te Saadet Partisi Grup Başkanı Muğla Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.