Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜNDE

SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜNDE

İlçemiz Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluşlarının da katıldığı yürüyüşte Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin GÜMÜŞ, Yönetim ve Meclis Kurulu üyeleri, Oda personeli ile birlikte 28 Temmuz akşamı Seydikemer İlçe Meydanında Demokrasi nöbetine ve yürüyüşüne katıldı. Gecede başta İlçe Kaymakamımız olmak üzere Belediye Başkanı ve diğer Sivil Toplum kuruluşları Başkanları söz  aldı. Gecede söz alan Oda Başkanımız Muhsin GÜMÜŞ her zaman  Demokrasinin yanında olduklarını, Ziraat Odalarının ambleminde yer alan Vatan-Hürriyet ve Ekmek kelimelerinin her zaman Türk çiftçisi için vazgeçilmez değerler olduğunu bunun için bu değerlerin her zaman savunucuları olacaklarını  söyledi.Darbede vefat eden Demokrasi şehitlerine Allah’ tan rahmet yakınlarına başsağlığı , yaralı vatandaşlarımıza da acil şifa dileklerinde bulundu.  15 Temmuz akşamı yapılan  darbenin karşısında olduklarını dile getirerek, ülkemizin bir daha böyle karanlık günler yaşamaması temennisinde bulundular.