Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > SEYDİKEMER ZİRAAT ODASINDAN GÜREŞÇİLERE TEŞVİK ÖDÜLÜ

SEYDİKEMER ZİRAAT ODASINDAN GÜREŞÇİLERE TEŞVİK ÖDÜLÜ

Seydikemer Ziraat Odası,  Oda Meclisi tarafından alınan karar gereğince İlçemizde yeni kurulmasına rağmen bu yıl 655. si yapılan Tarihi KIRKPINAR YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ’nde Seydikemer İlçesini temsil ederek Teşvik-2 boyunda 1. olan Mustafa Ali Çıldan ve Başaltı boyunda 1. olarak Başpehlivanlığa yükselen İlçemiz nüfusuna kayıtlı Ali Yanat’manın ödüllendirilmesine karar verildi.

Ödül töreninde İlçe  Kaymakamımız  Muammer KÖKEN’ inde katılımıyla Başkan Muhsin GÜMÜŞ  ve Oda Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seki Er Meydanında antreman yapan güreşçileri ziyaret etti. Kırkpınarda  Başaltı birincisi Ali YANATMA ve Teşvik-2 birincisi Mustafa Ali ÇILDAN’ a Seki Er Meydanında yapılan törenle ödüllerini takdim etti. Başkan Muhsin GÜMÜŞ İlçe Güreş İhtisas Kulübü güreşçilerini İlçemizi Kırkpınarda en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı tebrik etti. Güreşçilerimize her zaman yanlarında olacaklarını ve  desteklerinin devam edeceğini söyledi. Ayrıca, Oda Meclisi olarak Seydikemer Güreş İhtisas Kulübünün çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla bir miktar maddi destek verileceği Başkan Yücel Özdemir’e iletilmiştir. Güreşçilerimizi bu başarıya ulaştıran antrenör ve idarecilere de teşekkür edilmiştir.