Seydikemer Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > SEYDİKEMER ZİRAAT ODASINDAN YENİ BİR HİZMET

SEYDİKEMER ZİRAAT ODASINDAN YENİ BİR HİZMET

Seydikemer Ziraat Odası Başkanlığı yeni kurmuş olduğu ve tüm zirai alanda faaliyet gösterecek olan SEYDİKEMER ZİROTAR TARIM ÜRÜNLERİ TİCARET LTD ŞİRKETİ ilk faaliyet olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın Genç Çiftçi Hibe destek proğramından faydalanan Genç Arıcı çiftçilerin 2 sinin taleplerini karşıladı.

      Tarım Kredi Kooperatifleri Sivas Bölge Birliği aracılığı ile tedarik edilen ürünler Genç Çiftçilere teslim edildi. Talepleri karşılanan çiftçilerimizden Ayşe Yağmuroğlu ve Halide Sarıyar taleplerinin çok kısa sürede ve uydun fiyatla Seydikemer Ziraat Odası tarafından karşılanmasından memnun olduklarını ve hem İlçe Tarım Müdürlüğü hem de Ziraat Odası yetkililerine teşekkür ettiklerini belirttiler.  Teslimat anında Seydikemer Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Tarım Müdürü Engin Maraşlı “ İlçe olarak 5 Genç çiftçimiz Arıcılık faaliyetlerinden  destek almaya hak kazandı. Bugün bu çiftçilerimizden 2 sinin arı ve diğer ekipmanları teslim ediliyor. Dileğimiz bu projenin başarıya ulaşması ve bundan sonra Bakanlığımızca bu tür projeleri daha çok destek verilmesinin önü açılması olacaktır. Çiftçilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş de “ Yeni kurulan bir oda olarak üyelerimize daha iyi hizmet verilebilmesi için kurulan Şirketimizin ilk faaliyeti olarak gerçekleştirilen 2 Genç Çiftçi üyemize 60 ar Kovan Bal arısı ve diğer emtiaların tesliminden mutluluk duyduklarını, Sigortacılık faaliyetlerinden sonra üyelerimizin her türlü tarımsal ihtiyaçlarını karşılayacak bu şirketimizle daha fazla hizmeti hedeflediklerini, yeni şirketimizin İlçemize ve Çiftçilerimize Hayırlı ve Uğurlu olmasını dilediğini” açıkladı.