Seydikemer Ziraat Odası > Haberler > TMO SEYDİKEMER İLÇESİNDE BUĞDAY ALIMLARINA BAŞLADI

TMO SEYDİKEMER İLÇESİNDE BUĞDAY ALIMLARINA BAŞLADI

Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Ziraat Odası Başkanlığının girişimleri ile TMO(Toprak Mahsulleri Ofisi) 04.06.2016 Cumartesi gününden itibaren Seydikemer İlçesi Kadıköy Mahallesinde buğday alımlarına başlamıştır.

Haftada 6 gün (Pazar günleri hariç) saat 14.00′ a kadar hergün alımlar devam edecek olup Buğdaylarını TMO’ ya teslim edecek olan çiftçilerimizin 2016 ÇKS işlemlerinin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde yaptırmış olması gerekmektedir. Ayrıca çiftçilerimizim ürünlerini teslim edebilmeleri için  internet ortamından TMO’ nun sitesinden randevu almaları gerekmektedir. TMO randevu almayan üreticilerimizin ürünlerini teslim almayacak. Randevu alan gerçek kişilerin 2, şirketlerin 1 defa randevuya gelmeme hakları vardır.  Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş alımlarla ilgili olarak; yer tahsisinde yardımcı olan Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e ve bu yıl alımları daha erken başlatan TMO yetkililerine üreticilerimize yardımcı olmalarından dolayı teşekkürlerini belirtti.